Wilt u graag uw lichaam ontzuren?

Uw wilt uw lichaam verlossen van giftige stoffen? U wilt een weekje vasten? U wilt graag wat gezonder gaan leven? Door het drinken van voldoende water kunnen giftige stoffen niet opgeslagen worden in het lichaam. Wanneer het lichaam deze giftige stoffen niet kan afvoeren zal het lichaam deze stoffen opslaan in de organen zoals de lever en de nieren. Hierdoor krijgt men vaak last van hoofdpijn en andere kwaaltjes.Veel mensen drinken te weinig water waardoor de ophopingen van giftige stoffen ervoor zorgen dat de gezondheid niet optimaal kan blijven. P. Jentschura heeft in samenwerking met Zonnevlecht een driestappenplan ontwikkeld zodat ook u weer gezond en mooi kunt worden.

Wat wordt er bedoelt met het ontzuren van het lichaam?

Dagelijks bouwt uw lichaam afvalstoffen op die binnen komen via voedsel en uw omgeving. Wanneer deze stoffen het lichaam niet kunnen verlaten worden zij opgeslagen. Uw pH-waarde verandert en uw lichaam verzuurd. Het eten van geproduceerd voedsel heeft een grote invloed op uw pH waarde. Uw lever, nieren, huid, longen en darmen kunnen deze verzuring niet meer verwerken en uitscheiden. Gevolgen zoals vermoeidheid, concentratieproblemen, hoofdpijn zijn indicaties dat uw lichaam is verzuurd. Wilt u weten of uw lichaam is verzuurd. Via onze website kunt u een urineanalyse aanvragen zodat u precies weet welke pH waarde u lichaam heeft.

Hoe kan ik mijn lichaam helpen met ontzuren?

Het driestappenplan van P. Jentschura werkt als volgt:

  • Reiniging: Dankzij het gebruik van 7×7 kruidenthee komen de slakken los van het weefsel “het losmaken van de afvalstoffen”. Deze heerlijke biologische kruidenthee is een perfecte slakkenoplosser.
  • Neutraliseren: Wurzelkraft is een voedingsmiddel uit ecologische/biologische teelt. Het bestaat uit meer dan 100 hoogwaardige ingrediënten.
  • . Dit kunt u toevoegen aan salades, yoghurt en bijvoorbeeld smoothies.
  • Uitscheiden: Om uw lichaam te verlossen van al deze afvalstoffen heeft P. Jentschura: MeineBase badzout ontwikkelt. Dit badzout zorgt ervoor dat uw lichaam de opgeslagen en losgeweekte afvalstoffen op een natuurlijke wijze kan uitscheiden.

Wilt u graag steun en hulp met het ontzuren van uw lichaam? Via onze website kunt u bij Zonnevlecht meer informatie ontvangen over uw gezondheid en de stappen die u dient te zetten. Neem ook een kijkje in onze webshop voor meer informatie over de ontzuringsproducten. Heeft u vragen? Bel ons dan of stuur een mailtje! Zonnevlecht helpt u graag met het maken van de juiste stappen naar een beter en gezonder leven. Tot ziens!