Ontzuren van spieren

Wilt u uw lichaam ontzuren met behulp van ontzurende producten? Ontzuren van spieren is belangrijk om lichaamsklachten te voorkomen. Als centrum voor de paramedische geneeskunde staan wij u bij met het ontzuren van uw lichaam. Samen herstellen we de verstoorde zuurbalans en zorgen we ervoor dat het zuur-base niveau in evenwicht is.

Stappenplan ontzuren van spieren

Verzuring van het lichaam kost veel energie en kan het lichaam belasten. Dit komt door slechte voedingsgewoonten, een ongezonde levensstijl en/of stress. Het gevolg: welvaartsziekten treden op. Gelukkig kent Zonnevlecht met producten van P. Jentschura hiervoor een passende oplossing. Door het volgen van het zogenoemde ‘driestappenplan’ herstellen we het zuur-base niveau in uw lichaam en dit zorgt ook voor het ontzuren van uw spieren.

Stap 1: Reiniging

Het ontzuren van het lichaam begint met reiniging. Met behulp van 7×7 kruidenthee worden slakken uit weefsels losgemaakt. Afvalstoffen komen hierdoor los in het lichaam.

Stap 2: Regeneratie

Nadat reiniging heeft plaatsgevonden dienen de afvalstoffen geneutraliseerd en afgevoerd te worden. Plantaardige vitaalstoffen van WurzelKraft verbinden zich aan de afvalstoffen, zodat deze uitgescheiden kunnen worden.

Stap 3: Uitscheiding

Tot slot worden de afvalstoffen uitgescheiden door het gebruik van basisch mineraalzout van MeineBase. Dit product activeert het ontzuren van de huid.

Ontzurende producten

Zonnevlecht biedt naast producten uit het stappenplan ontzuringsproducten voor een betere reiniging van het lichaam. U kunt denken aan:

  • Kruidenstempel producten;
  • 3×3 haarwater;
  • Darmspoeling;
  • Diverse borstels;
  • Basische kleding.

Wilt u beginnen met ontzuren? Bestel in onze webshop ontzuringsproducten en begin direct met het driestappenplan. Wilt u meer informatie over ontzuren en hoe u snel uw zuur-base niveau in evenwicht krijgt? Neem contact op met Zonnevlecht, onze specialisten helpen lichaamsklachten te voorkomen. Zonnevlecht: het centrum voor paramedische geneeskunde!