Ontzurende biologische thee

Wilt u graag op een natuurlijke manier zorgen dat uw lichaam verlost wordt van afvalstoffen? Dan is de 7×7 biologische thee van P. Jentschura een perfect product. Deze thee bestaat uit 49 verschillende soorten kruiden welke het lichaam reinigen en ontzuren. Deze ontzurende thee is voor dagelijks gebruik en heeft een heerlijke smaak. Elk theezakje is verpakt in een papieren zakje wat een perfecte dosis voor een lekker kopje thee. Natuurlijk kunt u ook losse thee bestellen.

Voordelen van het drinken van ontzurende thee:

  • Zeer geschikt voor een ontgiftingskuur
  • Losmaken van slakken uit het weefsel
  • Kan dagelijks gebruikt worden
  • licht verteerbaar
  • Verbeterende stoelgang

Ontzuren en ontslakken = reiniging

Voor een gereinigd lichaam van is het belangrijk om de zuurgraad van het bloed binnen de grenzen te houden. De zuurgraad van het bloed wordt als pH weergegeven. Deze grenst normaal tussen de 7,35 en 7.45 pH.

De grondoorzaak van veroudering zijn de opslag van zuren en vormen allerlei chronische aandoeningen. De gemiddelde leeftijd waarop mensen deze symptomen zoals hoge bloeddruk, artrose, jicht en andere degeneratieve verzuringsaandoeningen ligt rond de 45 jaar. Zaak dus om op tijd uw lichaam te reinigen met onder andere de ontzurende thee van Jentschura.

Deze ontzurende thee is tevens een onderdeel van het driestappenplan van P. Jentschura.

 

Ontzuren met het Driestappenplan van P. Jentschura

Jentschura heeft een driestappenplan ontwikkeld naar gezondheid en schoonheid. Volg Jentschura’s Base kuur om je zuur-base balans te herstellen. De kuur bevat basenopbouwende biologische voeding, een boost aan mineralen, vitaminen, enzymen en spoorelementen en basisch-minerale lichaamsverzorging

Neem een kijkje op onze website voor meer informatie over het ontzuren van het lichaam en bezoek onze webshop voor ons aanbod.