Ontzurende kruidenthee

Heeft u last van verzuring van uw lichaam? Zeer vervelend, maar wat kunt u hier tegen doen? Zonnevlecht biedt een uitgebreid assortiment producten voor ontzuren van het lichaam. Zo kunt u bij ons terecht voor diverse ontzuringsproducten:

  • Ontzurende kruidenthee (7×7 kruidenthee);
  • WurzelKraft;
  • MeineBase Badzout.

In onze webshop vindt u tevens Basische verzorgingsproducten. Bestel uw ontzuringsproducten hier direct. Heeft u enige vragen over het gebruik van deze producten? Neem contact met ons op via 0495-492173 of info@zonnevlecht.com. Als centrum van paramedische geneeskunde staan wij u bij met diverse producten die de gezondheid van uw lichaam stimuleren.

Ontzuren van spieren

Het ontzuren van spieren is belangrijk voor uw lichaam. Alvorens u begint met het driestappenplan van P.Jentschura is het noodzakelijk om alvast te letten op uw voeding. Indien gewenst leveren wij hiervoor een advies op maat!

Het driestappenplan van P.Jentschura brengt gezondheid en schoonheid naar u toe. Het is een kuur die bestaat uit basische lichaamsverzorging en basenopbouwend voedsel. De volgende drie fases worden onderscheiden:

  • Reiniging (met ontzurende kruidenthee);
  • Regeneratie;
  • Uitscheiding.

Alle fases (en de daarvoor bijbehorende producten) dienen goed opgevolgd te worden. Op deze manier laat u namelijk het best ontzuren van het lichaam plaatsvinden!

Bestel direct!

In de webshop kunt u bijvoorbeeld ontzurende kruidenthee direct bestellen. Onder recepten vindt u alvast diverse ontbijtrecepten & bakrecepten die zowel heerlijk als glutenvrij zijn. Twijfelt u over de juiste ontzuringsproducten of heeft u andere vragen? Zonnevlecht kan u uitstekend helpen als centrum voor paramedische geneeskunde. Wij bieden cursussen, opleidingen en producten voor ontzuren, natuurvoeding en diverse therapieën. Alvast tot ziens bij de Zonnevlecht!

Volgt u Zonnevlecht al op Facebook? Via dit kanaal vindt u informatie over hoe u uw lichaam moet verzorgen. Door ons te volgens verkrijgt u alvast een goede impressie van onze mogelijkheden!