Ontzurende Producten

Hoe blijf ik jong, mooi en gezond?

Velen denken of geloven dat dit alleen mogelijk is via de plastisch chirurg of andere cosmetische behandelingen. Het behouden van je jeugdigheid, schoonheid en gezondheid is afhankelijk van hoe jij je lichaam helpt en ondersteund in het gezond ouder worden. Een van de geheimen is het gebruik van ontzurende producten van Peter Jentschura. Hij schreef het boek en bestseller “Gezondheid door ontslakking.”  Waarin hij dit onderverdeelde in “de 3 geboden”.

Deze 3 geboden luiden als volgt:

  • Vermijd het schadelijke.
  • Eet, drink en maak je nuttig.
  • Ontdoe je van schadelijke stoffen.

Ontzuren en ontslakken is reiniging

Voor een gereinigd lichaam is het belangrijk om de zuurgraad van het bloed binnen de grenzen te houden. De zuurgraad van het bloed wordt als pH weergegeven. Deze grenst normaal tussen de 7,35 en 7.45 pH.

De grondoorzaak van veroudering zijn de opslag van zuren en vormen allerlei chronische aandoeningen. De gemiddelde leeftijd waarop mensen deze symptomen zoals hoge bloeddruk, artrose, jicht en andere degeneratieve verzuringsaandoeningen ligt rond de 45 jaar. Zaak dus om op tijd uw lichaam te reinigen met deze ontzurende producten.

Ontzuren met het Driestappenplan van P. Jentschura

Jentschura

Jentschura heeft een driestappenplan ontwikkeld naar gezondheid en schoonheid. Volg Jentschura’s Base kuur om je zuur-base balans te herstellen. De kuur bevat basenopbouwende biologische voeding, een boost aan mineralen, vitaminen, enzymen en spoorelementen en basisch-minerale lichaamsverzorging.

Met dit 3 stappenplan maakt u zichzelf op een natuurlijke manier gezonder, mooier en jeugdiger. Verlost van chronische kwalen en een gezonde pH waarde van uw bloed.

 Onze ontzurende producten vind u in onze webshop en nog meer informatie vindt u op onze website.