Ontzurende thee

Laat uw lichaam ontzuren door middel van ontzurende thee. In het assortiment van Zonnevlecht vindt u 7×7 kruidenthee. Dit zorgt voor reiniging van het lichaam. Het is van belang om actief bezig te zijn met het reguleren van uw zuurgraad. Aan de ene kant gebruikt u hiervoor de juiste voeding, zoals ontzurende thee, om de zuren te verwijderen. Anderzijds moet u proberen verzurende factoren proberen te beperken.

De volgende factoren kunnen bedragen aan verzuring van het lichaam:

  • Slechte voeding;
  • Stress;
  • Genotsmiddelen;
  • Medicijnen;
  • Milieuverontreiniging.

Ontzuren met ontzurende kruidenthee

Stap 1: Ontzurende kruidenthee

Het 3-stappenplan van P. Jentschura laat uw lichaam ontzuren en herstellen. Het begint met het reinigen van het lichaam. Hiervoor dienen de slakken uit de weefsels losgemaakt te worden. Ontzurende thee (7×7 kruidenthee) is bij uitstek geschikt om dit te realiseren.

Stap 2: WurzelKraft

Nadat de slakken gesplit zijn, is WurzelKraft noodzakelijk voor stap 2. Dit bevordert namelijk het neutraliseren en afvoeren van de afvalstoffen.

Stap 3: MeineBase Badzout

Vervolgens dienen de afvalstoffen uitgescheiden te worden. Basis mineraalzout (MeineBase Badzout) zorgt ervoor dat de afvalstoffen via de huid uitgescheiden worden.

Belang van ontzuren

Verzuring van het lichaam brengt lichamelijke ongemakken. Het is daarom noodzakelijk om uw lichaam te ontzuren en te reinigen. Zo voorkomt u eventuele problemen en blijft u in goede gezondheid. Als specialist in paramedische geneeskunde helpt Zonnevlecht u graag. Wij staan voor u klaar met betrekking tot ontzurende producten, natuurvoeding, diverse therapieën- en cursussen.

Direct uw lichaam ontzuren met ontzurende thee

Wilt u meer informatie over onze producten of een passend advies voor uw situatie/lichaam? Neem contact met ons op via info@zonnevlecht.nl of 0413-478726. Ook kunt u onze Facebookpagina volgen voor meer informatie. Ontzurende thee kunt u direct in onze webshop bestellen!