Bent u op zoek naar heilzame ontzuringsthee?

Uw wilt graag die heerlijke biologisch / ecologische thee bestellen die ook nog goed is voor uw gezondheid? U wilt graag uw zuurgraad weer in evenwicht brengen? Het verbeteren van uw levensstijl is een missie geworden? Het drinken van water is het allerbelangrijkste onderdeel van een gezonde levensstijl. Uw afvalstoffen kunnen hierdoor worden afgevoerd en uw pH waarde blijft op een gezond peil. Toch is het voor veel mensen moeilijk om voldoende water te drinken. Daarom is het beginnen met drinken van deze ontzuringsthee een goede eerste stap naar gezondheid!

Welke ontzuringsthee wilt u gaan gebruiken?

P.Jentschura heeft een heerlijke thee ontwikkelt en heet 7×7 kruidenthee. Deze ontzuringsthee is een effectieve slakkenoplosser en bestaat uit 49 kruiden. Kijk op de website uit welke kruiden deze thee is samengesteld. Wanneer de thee is afgekoeld kunt u de thee ook drinken als frisdrank. De 7×7 thee is onderdeel van een driestappenplan. In drie stappen kunt u het lichaam helpen om weer de juiste pH waarde te creeĆ«ren. Wat is het driestappenplan en wat houdt het in?

  • Reiniging: Door het gebruik van 7×7 kruidenthee worden de afvalstoffen in uw lichaam losgeweekt. Hierdoor komen de afvalstoffen vrij zodat ze het lichaam kunnen verlaten.
  • Neutraliseren: Wurzelkraft. Uw lichaam gaat door het reinigingsproces. De plantaardige vitaalstoffen binden de afvalstoffen waarna deze worden uitgescheiden.
  • Uitscheiden: MeineBase badzout; Door een voetbad te nemen met dit zout activeert u het lichaam om via de huid de afvalstoffen te verwijderen.

Wilt u meer weten over deze ontzuringsthee?

Wilt u meer informatie over deze krachtpatser? Via onze website kunt u een proefzakje en een urineanalyse aanvragen. Zo krijgt u een beter beeld van uw gezondheid en uw pH waarde. U ontvangt dan uw analyse terug. Samen met onze therapeut stelt u een plan van aanpak op. Heeft u meer behoefte aan persoonlijk contact? Bel ons dan met uw vraag. Natuurlijk kunt u ons ook mailen. Wij helpen u graag! Tot dan.