Verzuring lichaam tegengaan met dieet

Wilt u graag uw lichaam gaan reinigen om uw pH-waarde te optimaliseren? Wilt u graag uw lichaam ontslakken en ontgiften? Het voorjaar is bij uitstek geschikt om te starten met het ontslakken en ontzuren van het lichaam. Zodra de ophoping van giftige stoffen uw lichaam verlaat, kan uw lichaam zich weer herstellen. Dit kan in drie stappen.

Met het driestappenplan van P. Jentschura kunt u een perfecte start maken om uw zuur-base evenwicht te herstellen

  • Reiniging
  • Neutraliseren
  • Uitscheiden

Door aan te vangen met het reinigen van het lichaam kunnen de slakken in de darmen loskomen en worden deze gesplitst. Deze reiniging start met het drinken van 7×7 kruidenthee. Deze heerlijke biologische thee bestaat uit 49 kruidensoorten.

Doordat de afvalstoffen loskomen moeten deze ook afgevoerd worden. Door het dieet aan te vullen met biologische Wurzelkraft kunnen de afvalstoffen zich verbinden waarna deze uitgescheiden worden. Omdat afvalstoffen niet alleen via het darmkanaal worden uitgescheiden maar ook via de huid, is het nemen van een bad met MeineBase, basisch mineraalzout, de laatste perfecte stap om het lichaam te activeren. Deze drie stappen zijn de basis voor een gezonde balans in uw lichaam.

Wilt u graag advies of hulp met het dieet om verzuring van het lichaam tegen te gaan?

Onze therapeuten kunnen uw vragen beantwoorden en u voorzien van advies. Maak ook gebruik van de gratis test waarbij u uw pH-waarde kunt meten. Samen kunt u besluiten welk dieet passend is om verzuring van het lichaam tegen te gaan of te voorkomen.

Voorkom chronische klachten met een dieet om verzuring van het lichaam tegen te gaan.

Een gezonde darmflora voorkomt dat u last krijgt van klachten zoals: hoofdpijn, maag-en darmklachten of een vermoeid lichaam. Natuurlijk is het werken met giftige stoffen en het inademen van de stoffen in de lucht een belangrijke oorzaak dat het lichaam verzuurt. Door een dieet te volgen kunt u de schade beperken. Ga aan de slag om uw lichaam weer gezond te maken en voorkom dat giftige stoffen zich ophopen. Neem contact op met een van onze natuurgeneeskundige voedingsadviseurs. Wij helpen u graag! Tot dan.