Verzuring van het lichaam

Wanneer de pH-waarde van uw lichaam afwijkt van de juiste waarde, gaan gifstoffen zich ophopen en gaat het lichaam verzuren. Er ontstaan klachten zoals hoofdpijn, spierpijn of maag-darmklachten. Ook kunt u last krijgen van neurologische klachten die u niet kunt plaatsen. Vaak is er dan sprake van een verzuring van het lichaam.

Hoe kunt u verzuring van het lichaam voorkomen of bestrijden?

Het driestappenplan van P. Jentschura herstelt het zuur-base evenwicht in het lichaam. De ontzurende producten van P. Jentschura bevorderen een gezond lichaam. Wat zijn die drie stappen?

  • Reiniging
  • Neutraliseren
  • Uitscheiden

Uw eerste stap om verzuring van het lichaam tegen te gaan is het drinken van de 7×7 biologische kruidenthee. Deze thee bevat 49 kruiden, zaden, specerijen, wortels, vruchten en bloemen, gecombineerd met sporenelementen en mineralen. Dit kruidenmengsel zorgt ervoor dat de slakken in de darmen loskomen.

De tweede stap is het gebruik van biologische Wurzelkraft. Deze plantaardige vitaalstoffen verbinden de afvalstoffen waarna zij kunnen worden uitgescheiden.

De derde stap is het nemen van een bad met MeineBase, basisch mineraalzout. Dit zout activeert het ontzuren via de huid. In het kort zijn dit de drie stappen die nodig zijn om verzuring van het lichaam tegen te gaan. Neem een kijkje op de website om alle ontzuringsproducten te bekijken.

Wilt u graag hulp en advies om verzuring van het lichaam te bestrijden of te voorkomen?

Naast het gebruik van de producten van het driestappenplan kunt u extra hulpmiddelen gebruiken om het verstoorde evenwicht van het lichaam te bestrijden. Sommige klachten vragen om een specifiek advies. Daarom staan onze therapeuten voor u klaar om u te ondersteunen in dit proces. Vraag bijvoorbeeld de gratis test aan om uw pH-waarde te meten. Hierdoor krijgt u inzicht in welke staat van verzuring uw lichaam zich bevindt. Onze therapeuten kunnen u bijstaan om tot het juiste plan van aanpak te komen. Begin vandaag nog om verzuring van uw lichaam tegen te gaan en start met ontzuren. Een goed begin voor een gezonde levensstijl! Neem vrijblijvend contact op! Wij helpen u graag.