Verzuurde spieren? Hoe ontzuur je jouw spieren.

Een evenwichtige zuurgraad van het lichaam is onmisbaar voor een goede gezondheid. Helaas hoe ouder we worden, hoe meer zuurresten achter blijven in het lichaam. De ophoping van zuurresten kan leiden tot veel klachten en belemmering in het bewegen.
Ontzuren van het lichaam is dus erg belangrijk. Om ontzuring te voorkomen of te verminderen kunt u het zogezegde driestappenplan volgen. Het begint met reiniging van het lichaam, vervolgens regeneratie van de afvalstoffen en als laatste het uitscheiden van afvalstoffen over de huid. Door gericht deze stappen te volgen zal de zuurgraad van het lichaam hersteld worden. Met andere woorden zal het zuur-base-evenwicht van het lichaam weer in balans raken. Ontzuren.nl helpt u graag voor meer informatie en met al uw vragen.

Welke klachten kunnen ontstaan door verzuurde spieren?

Naarmate we ouder worden nemen helaas de belangrijke minerale voorraden af. Deze zijn te vinden in onze botten, huid, tanden, haarbodem. Door de zure afzettingen in onze weefsels en gewrichten kunnen gezondheidskwalen in verschillende fases ontstaan:

In de 1e fase van verzuring kunnen klachten voorkomen zoals:
gebrek aan energie, slaapstoornissen, obstipatie, zure oprispingen, ontstekingen, cellulitis, beslagen tong, cariës, infectiegevoeligheid, haaruitval, huidproblemen, spierkrampen, gewrichtspijnen, vaginale schimmels, kalknagels, depressie, libidoverlies, allergieën.

Wanneer u in de 2e fase komt, kunt u last krijgen van de volgende klachten:
hoge bloeddruk, diabetes, jicht, verhoogd cholesterol, nierstenen, artrose, artritis, hartinfarct, beroerte, maagzweer, botontkalking/osteoporose, fibromyalgie, astma, galstenen. Deze aandoeningen worden ook wel welvaartsaandoeningen genoemd. Dit omdat ze in een snel tempo toenemen in delen van de wereld waar als gevolg van de welvaart het voedingspatroon en de levensstijl drastisch is veranderd.

Ontzuren.nl helpt u graag

Twijfelt u over het gebruik van ontzurende hulpmiddelen? Heeft u vooralsnog geen klachten? Ontzuur uw lichaam al eerder om mogelijke klachten in de toekomst te voorkomen. Sluit negatieve gevolgen voor uw lichaam uit. U kunt uw ontzurende producten bestellen in onze webshop. Als natuurgeneeskundig gezondheids- en voedingscentrum kunt u bij ons terecht voor advies en producten omtrent ontzuren en natuurvoeding. We helpen u heel graag! Ook voor vragen kunt u bij ons terecht! Bel vrijblijvend voor advies naar 0495-492173, vul het contactformulier in of stuur een mailtje naar info@zonnevlecht.nl