Wat is ontzuren?

Ontzuren is het proces van het verlagen van de zuurgraad, oftewel de PH-waarde, in het lichaam. Een hoge zuurgraad kan gezondheidsproblemen veroorzaken, zoals vermoeidheid, spijsverteringsproblemen, ontstekingen en een verminderde immuunfunctie. Met de producten van P. Jentschura kunt u uw lichaam helpen ontzuren, zodat de zuurgraad weer in balans komt.

Waarom is ontzuren belangrijk?

Ontzuren van het lichaam is belangrijk om de pH-waarde in het lichaam op een gezond peil te houden. Vaak verzuurt het lichaam door de inname van geproduceerd voedsel en frisdrank. Het lichaam kan deze afvalstoffen niet meer afscheiden en daardoor hopen ze zich op. Hierdoor verandert de pH-waarde van het lichaam, wat weer kan leiden tot diverse gezondheidsklachten. Het bloed in het lichaam raakt uit balans en is niet meer in staat om een lichaam gezond te houden. Het zal signalen gaan afgeven in de vorm van klachten, omdat de gifstoffen worden opgehoopt in plaats van afgescheiden. Eén van de belangrijkste oorzaken is het onvoldoende drinken van water.

Welke signalen geeft het lichaam bij een ongezonde pH-waarde?

Het lichaam zal altijd signalen geven wanneer het lichaam aan het verzuren is. Vaak begint het met klachten zoals:

  • Hoofdpijn;
  • Slechte stoelgang;
  • Slaapproblemen;
  • Huidproblemen;
  • Concentratie;
  • Krampen in spieren.

Dit zijn vaak de eerste signalen dat het lichaam haar afvalstoffen niet meer kan afvoeren. Naast het niet voldoende drinken van water, kan ook stress een ongezonde zuurgraad veroorzaken.

Wat nu?

Het lichaam moet ontzuurd worden en hiervoor zijn speciale producten ontwikkeld door P. Jentschura. In drie stappen kunt u uw lichaam ondersteunen in het ontzuren:

  • Reiniging;
  • Neutralisering;
  • Uitscheiding.

Een gezonde pH-waarde begint met een goede reiniging. Het drinken van de 7×7 kruidenthee, die 49 soorten kruiden bevat, zorgt voor het ontslakken van de opgehoopte schadelijke stoffen.
Wurzelkraft van P. Jentschura zorgt voor neutralisering; het lichaam wordt voorzien van alle mineralen, vitamines, spoorelementen, enzymen en aminozuren die het nodig heeft voor een evenwichtige zuur base-huishouding. U kunt dit product gemakkelijk toevoegen aan uw ontbijt of salades.
Ten slotte kan het uitscheiden plaatsvinden met behulp van MeineBase Badzout. Om de lever en de nieren te ondersteunen in het afscheiden van alle giftige afvalstoffen kan ook de huid meewerken aan dit proces. Door een bad te nemen met dit badzout kunnen ook afvalstoffen worden verwijderd via de huid.

Ontzuren voeding met 7x7 kruidenthee
Ontzuren met P.Jentschura Wurzelkraft
Ontzuren voeding met meinebase

Laat u ondersteunen in het proces van ontzuren

Wilt u weten wat de pH-waarde van uw lichaam is? Bij Voedingscentrum Zonnevlecht kunt u gratis een pH-waarde test laten uitvoeren. Dankzij deze test weet u snel of uw pH-waarde te hoog of juist te laag is. Via het contactformulier kunt u deze test aanvragen. Zo ziet u snel wat uw lichaam nodig heeft om weer een gezonde huishouding te creëren. U zult versteld staan van het resultaat wanneer u verlost bent van alle giftige afvalstoffen. De huid zal verbeteren en de klachten zullen langzaam verdwijnen.

Bestel uw ontzuringsproducten in onze webshop

Nadat u zich heeft laten testen weet u zeker wat u nodig heeft om het lichaam weer een gezonde huishouding te geven. Door het driestappenplan goed op te volgen, krijgt u snel uw gezondheid weer terug. Laat u begeleiden door Zonnevlecht voor het juiste resultaat. Heeft u vragen? Stel ze dan via ons contactformulier. Wij zullen u dan snel voorzien van de gevraagde informatie. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@zonnevlecht.nl of bellen via telefoonnummer: 0413-478726. Wij helpen u graag bij het hervinden van uw gezondheid!

Scroll naar boven