Glutenvrij ontzuren met P.Jentschura Morgenstund'

Glutenvrij ontzuren

MorgenStund glutenvrij gierst-boekweit-pap

Een dag begint met een goed ontbijt. Wie ‘s morgens zijn lichaam al van waardevolle, natuurlijke voedings- en vitaalstoffen voorziet, legt de basis voor een lang aanhoudend lichamelijk en geestelijk prestatievermogen – tijdens het werk, op school, bij het sporten of thuis. Naast een gezonde glutenvrije voeding zorgt Morgenstund voor het ontzuren van het lichaam.

Morgenstund is het veelzijdige ontbijtgenot van P.Jentschura als gezond alternatief voor de traditionele suiker-crunchy-muesli’s, toast met chocoladepasta en andere witmeelproducten. De bereiding is in een mum van tijd geschied. MorgenStund‘ wordt als pap gekookt of met heet water overgoten en omgeroerd. Daarna kort laten wellen en naar believen met fruit, vruchten, noten, een beetje room, haver-, rijst- of amandelmelk verfijnen. Morgenstund staat niet alleen bekend om zijn ontzurende werking, maar geniet op basis van zijn talrijke waardevolle ingrediënten ook nog eens de reputatie van mooimaker-ontbijt.

Bekijk onze MorgenStund’ ontbijtrecepten en bakrecepten.

MorgenStund’ heeft vele voordelen

  • Rijk aan vitaalstoffen;
  • Glutenvrij en lactosevrij;
  • Zonder toegevoegde suikers;
  • Goed verteerbaar en snel klaargemaakt;
  • Ontzuurt.

MorgenStund’ – het ontbijt voor uw stofwisseling

Voor een succesvolle dag is Glutenvrij ontzuren met MorgenStund‘ de ideale start. De gierst-boekweitpap levert natuurlijke vitamines, mineraalstoffen en sporenelementen voor een optimaal prestatie- en uithoudingsvermogen en een sterk immuunsysteem. Glutenvrij ontzuren met MorgenStund‘ is vooral een waardevolle bron van zink, magnesium, biotine en vitamine B1.

Intelligent ontbijt voor opgewekte kinderen

Glutenvrij ontzuren met pap maakt sterk! Juist bij opgroeiende kinderen, voor hun optimale ontwikkeling, concentratie- en uithoudingsvermogen, speelt gezonde voeding een centrale rol. De daarvoor nodige energie levert MorgenStund‘. De gierst-boekweitpap is een vitaalstofrijk powergezinsontbijt, dat elke morgen, individueel verfijnd, een nieuwe spannende smaakervaring biedt. Ideaal en eenvoudig is ook de bereiding, waarbij kinderen enthousiast kunnen meehelpen.

  • Zink: Speelt een belangrijke rol bij de zuur-base-huishouding, omdat het bijvoorbeeld nodig is voor het ontzuren door de nieren – stimuleert het weerstandsvermogen en de wondgenezing.
  • Magnesium: Is voor de sturing van de spier- en zenuwfuncties nodig – is belangrijk voor de opbouw van botten en tanden.
  • Biotine: Voor de huid, haren en nagels.
  • Vitamine B1: Is belangrijk voor de zenuw-, hart- en spierfuncties.
 

TafeltjeDekJe glutenvrij quinoa

In onze huidige snelle maatschappij is het een ware opluchting om in een handomdraai iets goeds op tafel te kunnen zetten – ‘s middags thuis, op kantoor of als lichte avondmaaltijd. TafeltjeDekJe scoort niet alleen door zijn ontzurende werking en door de razendsnelle bereiding, maar ook door zijn veelvoud aan belangrijke ingrediënten. Daarnaast is het natuurlijk glutenvrij. Juist het middageten beïnvloed ons prestatie- en concentratievermogen na de middag. Daarom moet de lunch licht verteerbaar, volwaardig en rijk aan natuurlijke vitamines en mineralen zijn.

De hoogwaardige quinoa-gierst-maaltijd met groenten overtuigt door zijn uitzonderlijke smaak en talrijke bereidingsmogelijkheden: salade, ovenschotel, soep garnering, als vullingen of als bijgerecht. Glutenvrij ontzuren met TafeltjeDekJe is toepasbaar voor veelzijdige en creatieve receptideeën!

Bekijk onze TafeltjeDekJe recepten.

TafeltjeDekJe

  • Glutenvrij;
  • Lactosevrij;
  • Rijk aan voedingsvezels;
  • Zonder additieven;
  • Zeer zoutarm;
  • Plantaardige proteïnebron;
  • Ontzuurt.

TafeltjeDekJe glutenvrij quinoa

Quinoa, “het goud van de Inka’s”, is sinds 6000 jaar de krachtvoeding in Zuid-Amerika. Het graan doet zijn naam alle eer aan, omdat het wordt gekenmerkt door ongeëvenaarde voedingstofrijkdom en bijzonder rijk is aan Vitamine B. Bovendien is het ook een uitstekende verstrekker van complexe koolhydraten en hoogwaardige eiwitten.

Gierst is het oudste glutenvrije graan ter wereld en ondervindt momenteel een imponerende comeback in Europa. Geen wonder, want gierst is een voortreffelijke verstrekker van vitamines en mineralen. TafeltjeDekJe is een waardevolle bron voor:

  • Zink: Speelt een belangrijke rol bij de zuur-base-huishouding, omdat het bijvoorbeeld nodig is voor het ontzuren door de nieren – stimuleert het weerstandsvermogen en de wondgenezing.
  • Magnesium: Is voor de sturing van de spier- en zenuwfuncties nodig – is belangrijk voor de opbouw van botten en tanden.
  • Biotine: Voor de huid, haren en nagels.
  • Vitamine B6: Is belangrijk voor de zenuwfunctie – draagt bij aan functioneren van immuunsysteem – draagt bij aan de aanmaak van rode bloedlichaampjes.
  • Foliumzuur: Draagt bij aan aminozurensynthese – heeft een functie bij de celdeling.
  • Ijzer: Draagt bij aan de aanmaak van rode bloedlichaampjes en hemoglobine – draagt bij aan de functie van het immuunsysteem.
Scroll naar boven