Heerlijke ontzurende kruidenthee

De heerlijke ontzurende kruidenthee van P. Jentschura is één van de meest heilzame kruidentheesoorten die u ooit heeft geproefd. Deze 7×7 ontzurende kruidenthee is samengesteld uit maar liefst 49 verschillende kruidensoorten. Het drankje helpt bij een grondige reiniging van een verzuurd lichaam. Een verzuurd lichaam ontstaat wanneer het lichaam haar afvalstoffen niet meer kan loslaten en op begint te hopen. Hierdoor krijgt het lichaam een verstoorde zure-base huishouding die vele klachten kan gaan veroorzaken. Dit kan resulteren in klachten zoals:

  • Artrose;
  • Slaapproblemen;
  • Krampen in spieren;
  • Hoofdpijn.

Wat kan deze ontzurende kruidenthee voor u betekenen?

Wanneer het lichaam haar afvalstoffen gaat opslaan is het lichaam aan het verzuren. Deze heerlijke ontzurende kruidenthee, die deel uitmaakt van het driestappenplan van P. Jentschura, helpt u om uw lichaam te ontzuren. Dit zijn de stappen:

  • Reiniging;
  • Neutraliseren;
  • Uitscheiding.

Dankzij de heilzame kruiden in de ontzurende kruidenthee kunnen opgehoopte afvalstoffen zich losmaken van de darmen; dit wordt ook wel ontslakken genoemd. De losgeweekte slakken kunnen nu het lichaam verlaten en het lichaam wordt verlost van de opgehoopte giftige stoffen.

Heerlijke ontzurende kruidenthee
Heerlijke ontzurende kruidenthee

Ongezonde voeding

In deze huidige tijd is voedsel vaak geen voeding meer. Intensief bewerkt voedsel en het gebruik van frisdranken en alcohol zorgen ervoor dat het lichaam niet meer in staat om de zuur-base-huishouding op peil te houden. De afvalstoffen hopen zich op in onder andere de darmen, nieren en de lever. Vasten wordt dan ook vaak genoemd als methode voor ontzuren. Het drinken van voldoende water is voor menigeen een opgave geworden ongezonde drankjes worden des te meer gedronken. De 7×7 ontzurende kruidenthee is daarom het antwoord tijdens het vasten of het ontzuren.

Bestel uw ontzurende kruidenthee direct

U kunt deze kruidenthee meteen bestellen via onze webshop. Wilt u eerst graag een gratis pH-waarde-test doen? Zo weet u precies welke zuurwaarde uw lichaam heeft. Bij ons voedingscentrum Zonnevlecht weten wij snel wat u nodig heeft om uw lichaam te ontzuren. Met onze producten kunt u een complete kuur volgen, maar u kunt ook alvast beginnen met het drinken van kruidenthee. Drink de thee in de wintermaanden heerlijk warm, en maak er tijdens de zomermaanden een ijsthee van. De 49 kruiden doen het werk, u hoeft het alleen maar op te drinken. Zo kunt u uw lichaam helpen om voldoende vocht binnen te krijgen, wat zal resulteren in een gezond uiterlijk.

Wilt u graag begeleiding in het ontzuren van het lichaam?

Soms is het prettig om tijdens het proces te worden begeleid. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor ondersteuning en advies. Wij helpen u graag om weer een gezond leven te kunnen leiden zonder pijn of te veel huisartsbezoeken. Wanneer het lichaam gezond is, neemt ook het zelfgenezend vermogen van lichaam toe. Wij helpen u graag op weg naar een gezonder leven. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Maak dan gebruik van ons contactformulier of stuur ons een e-mail naar info@zonnevlecht.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Scroll naar boven