Verzuring lichaam – ontzuren helpt!

Wilt u graag meer informatie over welk dieet u kunt nuttigen om verzuring van het lichaam tegen te gaan of te bestrijden? Wilt u graag uw lichaam gaan reinigen om uw pH-waarde te optimaliseren? Wilt u graag uw lichaam ontslakken en ontgiften? Het voorjaar is bij uitstek geschikt om te starten met het ontslakken en ontzuren van het lichaam. Zodra de ophoping van giftige stoffen uw lichaam verlaat, kan uw lichaam zich weer herstellen.

Dit kan in drie stappen. Met het driestappenplan van P. Jentschura kunt u een perfecte start maken om uw zuur-base evenwicht te herstellen.

Verzuring lichaam, heeft u last van verzuring van uw lichaam? Vermoedt u dat er door verzuring van uw lichaam klachten ontstaan? Heeft u vaak last van spierkrampen of reumatische klachten? Dan is het mogelijk dat uw lichaam de opgeslagen zuren niet kwijt kan raken. Deze zuren hopen zich vaak op in het bindweefsel. Huidklachten zoals cellulitis en candida-infecties zijn belangrijke indicatoren voor deze verzuring.

Welke klachten kunt u ondervinden door verzuring van het lichaam?

  • Allergieën;
  • Haaruitval;
  • Gewrichtsproblemen;
  • Hart- en vaatklachten;
  • Spierkrampen;
  • Osteoporose.

Dit zijn kenmerken die aangeven dat het lichaam aan het verzuren is. Wanneer u deze klachten niet onderkent, dan kan dit ernstige gevolgen hebben voor uw lichaam. Wat zijn die gevolgen dan? Het gevolg is dat u last kunt krijgen van jicht, artrose en eczeem. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Daarom is het belangrijk om de verzuring van uw lichaam serieus te nemen.

Oorzaken van verzuring lichaam

Naast het nuttigen van slechte voeding hebben ook de volgende producten en levensstijlen invloed op uw lichaam:

  • Lichamelijke overbelasting (melkzuur);
  • Koffie, thee en rode wijn (looizuur);
  • Straling (urinezuur);
  • Gebrek aan beweging (koolzuur).

Dit zijn voorbeelden van gedrag en gewoontes die er uiteindelijk voor zorgen dat uw lichaam de afvalstoffen niet meer kan afvoeren en ze zal gaan opslaan.

Wat kan ik doen om verzuring lichaam te voorkomen?

Wanneer het zuur-base-evenwicht in het lichaam is verstoord, dan kunt u gebruik maken van de ontzurende producten van P. Jentschura. Dankzij het driestappenplan kunt u uw lichaam weer herstellen. Hiervoor kunt u terecht bij voedingscentrum Zonnevlecht te Sint-Oedenrode. Dankzij de gratis test op verzuring lichaam weet u snel of uw pH-waarde in het lichaam te hoog of te laag is. De therapeute van voedingscentrum de Zonnevlecht zal u hierin adviseren en u kunt gemakkelijk de ontzurende producten bestellen via de webshop.

Verzuring lichaam

Wilt u graag testen of uw lichaam door verzuring aangetast is?

Vraag dan direct een gratis test aan via de website van Ontzuren.nl. Zo komt u er snel achter of u uw lichaam moet gaan ontzuren. Door gebruik te gaan maken van de ontzurende producten kunt u snel en eenvoudig uw lichaam weer in gezonde staat brengen. Zo kunt u met de overheerlijke biologische 7 x 7 thee bijvoorbeeld, ervoor zorgen dat de opgeslagen afvalstoffen loskomen en uw lichaam kunnen verlaten.

Wilt u graag advies of hulp met het dieet om verzuring van het lichaam tegen te gaan?

Onze therapeuten kunnen uw vragen beantwoorden en u voorzien van advies. Maak ook gebruik van de gratis test waarbij u uw pH-waarde kunt meten. Samen kunt u besluiten welk dieet passend is om verzuring van het lichaam tegen te gaan of te voorkomen.

Voorkom chronische klachten met een dieet om verzuring lichaam tegen te gaan.

Een gezonde darmflora voorkomt dat u last krijgt van klachten zoals: hoofdpijn, maag-en darmklachten of een vermoeid lichaam. Natuurlijk is het werken met giftige stoffen en het inademen van de stoffen in de lucht een belangrijke oorzaak dat het lichaam verzuurt. Door een dieet te volgen kunt u de schade beperken. Ga aan de slag om uw lichaam weer gezond te maken en voorkom dat giftige stoffen zich ophopen. 

De therapeute van Zonnevlecht zal u hierbij adviseren en bijstaan om de negatieve gevolgen van deze verzuring aan te pakken. U kunt de therapeute bereiken via telefoonnummer: 0413-478726. Wilt u liever mailen? Dat kan via: info@zonnevlecht.nl. Neem gerust contact op, wij helpen u graag verder voor een goede gezondheid! Neem contact op met een van onze natuurgeneeskundige voedingsadviseurs. Wij helpen u graag!

Scroll naar boven