Ontzurende voeding

Bestel ontzurende voeding om uw zuur-base evenwicht in balans te brengen. Met behulp van ontzuringsproducten wordt de reiniging in uw lichaam bevorderd en zodoende vindt er herstel plaats.

Ontzurende thee, WurzelKraft en MeineBase Badzout

Door actief bezig te zijn met het reguleren van uw zuurgraad, gaat u verzuring van spieren tegen. Kortweg is dit in drie stappen te verdelen:

  • Reiniging;
  • Regeneratie;
  • Uitscheiding.

Hiervoor kunt u de volgende producten bij Zonnevlecht bestellen:

Ontzurende thee: 7x7 kruidenthee

Voor een goede reiniging van het lichaam is ontzurende kruidenthee een must. 7X7 kruidenthee bestaat zelf uit 49 ingrediënten. U kunt denken aan diverse zaden, bloesems, specerijen en wortels. Als specialist in de paramedische geneeskunde kunnen wij tevens zeggen dat de smaak en geur van de thee erg lekker zijn. Een aanrader voor de echte thee liefhebber!

WurzelKraft Bio

Met WurzelKraft Bio worden uw vitaliserende stoffen en levensenergieën aangevuld. Bovendien verbinden de mineralen de afvalstoffen en zuren in het lichaam beter aan elkaar. Dit werkt zeer bevorderend voor het ontzuren van uw lichaam.

MeineBase Badzout

De osmotische werking van basisch mineraalzout zorgt ervoor dat de huid ontzuurt. Tevens is MeineBase Badzout uitstekend te gebruiken voor massages, tandverzorging en scrubbehandelingen.

Kruidenstempels, haarwater en meer

Therapeuten van Zonnevlecht staan voor u klaar met een passend advies voor uw gehele lichaam. Wij bieden een compleet assortiment van ontzurende voeding en meer. U kunt dan onder andere denken aan:

  • Basische kruidenstempels;
  • 3×3 haarwater;
  • Darmspoeling;
  • Borstelassortiment;
  • AlkaWear kleding.

Bestel direct!

U kunt uw ontzurende voeding bestellen in onze webshop. Heeft u enige vragen of wilt u meer informatie over het ontzuren van het lichaam? Neem contact met ons op via info@zonnevlecht.nl of +32 (0)11-391700. Onze therapeuten beantwoorden graag uw vragen en zorgen ervoor dat uw zuur-base evenwicht volledig in balans is!