Ontgiften van je lichaam

met de ontzuringsproducten van P.Jentschura

Heeft u last van minder energie of ervaart u lichamelijke klachten? Dan kan het zo zijn dat u lichaam een teveel aan zuren heeft. Wij helpen u graag bij het ontgiften van uw lichaam. Verzuring kan ontstaan door te zure voeding, stress, drank en straling. Dit kan bijdragen aan een verstoring van het zuur-base-evenwicht van uw lichaam en dit kan lichamelijke klachten en ongemakken tot gevolg hebben. Door gebruik te maken van ontzurende producten van P.Jentschura kan het lichaam ontzuren.

Ontgiften lichaam

Ontgiften lichaam

Ontgiften van uw lichaam is het actief bezig zijn met het reguleren van uw zuurgraad. Dit doet u door te letten op verzurende factoren en deze te verminderen, en door de juiste voeding en supplementen te nemen om de zuren uit het lichaam te verwijderen. P. Jentschura heeft hiervoor een gemakkelijk te volgen Driestappenplan ontwikkeld voor een mooi en gezond lichaam. 

Reiniging (7×7 Kruidenthee)

1. Los maken

van de slakken uit de weefsels met de biologische 7×7 Kruidenthee. De slakken worden gesplitst, zodat de afvalstoffen los komen. De kennis over theekruiden en de werking van kruiden wordt al eeuwenlang in de natuurgeneeskunde en zelfs in de moderne farmacie succesvol toegepast. De 7×7 kruidenthee van P.Jentschura bevat een uniek receptuur van uitgelezen kruiden, zaden, specerijen, wortels en bloesems.

Ontzuren met P.Jentschura 7x7 Kruidenthee

Regeneratie (WurzelKraft)

2. Neutraliseren

en afvoeren van de opgeloste afvalstoffen als ook versterking van de nier- en darmfunctie met de biologische WurzelKraft van P.Jentschura. De plantaardige vitaalstoffen verbinden zich met de afvalstoffen, waarna deze uitgescheiden kunnen worden. Met de kracht van meer dan 100 plantaardige ingrediënten voorziet dit basisch superfood ons lichaam van alle belangrijke vitaal- en microvoedingsstoffen. Het omnimoleculaire zuiver plantaardig granulaat poeder ondersteunt een evenwichtige zuur-base-huishouding. 

Ontzuren met P.Jentschura Wurzelkraft

Uitscheiding (MeineBase Badzout)

3. Uitscheiden

van afvalstoffen over de huid met MeineBase van P.Jentschura, basisch mineraalzout voor lichaamsverzorging. De basische lichaamsverzorging activeert het ontzuren over de huid. Het basisch-mineraalzout  reinigt, verzorgt en regenereert bijzonder intensief. Het gecertificeerde natuurcosmeticaproduct optimaliseert het zelfvettent vermogen van de huid en zorgt voor een zachte en  stralende huid. 

Ontzuren met P.Jentschura Meinebase

Welke factoren kunnen een bijdrage leveren aan verzuring van uw lichaam?

Naast het volgen van het driestappenplan is het goed om bewust te raken van factoren die verzuring van het lichaam stimuleren. Behalve slechte zuurvormende voeding helpen de volgende oorzaken aan verzuring van het lichaam:

 • Stress (zoutzuur);
 • Koffie, zwarte thee en rode wijn (looizuur);
 • Medicijnen (acetylsalicylzuur);
 • Straling (urinezuur);
 • Levenswijze;
 • Lichamelijke overbelasting (melkzuur);
 • Gebrek aan beweging (koolzuur).

Alvorens te starten met het gebruik van ontzurende producten dient u zich bewust te raken van deze factoren en hiermee rekening te houden. Zonnevlecht helpt u graag met dit proces.

Lichaam ontgiften: bestel uw ontzurende producten

Twijfelt u over het gebruik van ontzurende hulpmiddelen? Heeft u vooralsnog geen (lichamelijke) klachten? Ontgift uw lichaam preventief om mogelijke klachten in de toekomst te voorkomen. Sluit negatieve gevolgen voor uw lichaam uit.
U kunt uw ontzurende producten bestellen in onze webshop. Als natuurgeneeskundig gezondheids- en voedingscentrum kunt u bij ons terecht voor advies en producten omtrent ontzuren en natuurvoeding. We helpen u heel graag.

Ons assortiment

U kunt bij ons terecht voor de volgende producten:

 • 3X3 haarwater;
 • Skalpuro basische hoofdhuidgel
 • Darmspoeling;
 • Borstels;
 • Basische haar-, gezichts- en lichaamsverzorging;
 • AlkaWear kleding;
 • Aqualine waterfiltersysteem (basisch, gefilterd en gemineraliseerd water)
Scroll naar boven