Lichaam ontzuren

Wat gebeurt er als er verzuring in uw lichaam plaatsvindt?

Door onze westerse leefcultuur hebben wij de afgelopen jaren veel te veel verzurende stoffen binnengekregen. Dit zorgt voor verzuring van het lichaam. Bij een te lage pH waarde kunnen bepaalde klachten in uw lichaam ontstaan. Gezondheidscentrum Zonnevlecht, initiatief van Ontzuren.nl, helpt graag bij het ontzuren van uw lichaam.

PH waarde

Ieder lichaam heeft een bepaalde zuurgraad (PH waarde). De PH waarde is onderverdeeld in 3 groepen: zuur, neutraal en basisch. PH wordt in een schaal ingedeeld van 1 t/m 14. Hierbij is 1 zuur, 7 neutraal en 14 het meest basisch.

Met de juiste voeding en levensstijl uw lichaam ontzuren

Er zijn meerdere oorzaken voor een verstoring van de zuurgraad. Belangrijke oorzaken zijn voeding en stress. Er zijn verschillende ontzurende producten op de markt. Echter kunt u het beste eerst op uw voeding letten, alvorens u begint met het reinigen en ontzuren van uw lichaam. Het is erg belangrijk dat u voldoende basenvormende voeding eet. Er zijn verschillende voedingsmiddelen zoals:

  • Vrijwel alle groente en peulvruchten (vooral komkommer, spitskool, tomaten, spinazie en veldsla);
  • Fruit (vooral citroen, grapefruit, sinaasappel en vijgen);
  • Maïsproducten;
  • Rozijnen, sojabonen en kiemen.

Stappenplan P. Jentschura

Het stappenplan van P. Jentschura zorgt voor gezondheid en schoonheid. Het omslaat drie stappen (en producten) om uw lichaam te ontzuren. Dit zijn reiniging, regeneratie en uitscheiding. Wij begeleiden en adviseren u graag bij dit proces. Het totale stappenplan vindt u onder ontzuren.

Bestel eenvoudig ontzurende voeding

Het is zeer verstandig om uw lichaam te ontzuren en te reinigen, ook als u nog geen klachten heeft. Zo voorkomt u juist dat u in de toekomst klachten krijgt door verzuring. Vraag het gratis proefpakket aan via Ontzuren.nl en ontdek wat ontzuring voor uw lichaam kan doen.