Ontzuren thee

Laat uw lichaam ontzuren door middel van ontzuren thee. In het assortiment van Zonnevlecht vindt u 7×7 kruidenthee. Dit zorgt voor reiniging van het lichaam. Het is van belang om actief bezig te zijn met het reguleren van uw zuurgraad. Aan de ene kant gebruikt u hiervoor de juiste voeding, zoals ontzurende thee, om de zuren te verwijderen. Anderzijds moet u proberen verzurende factoren proberen te beperken.

De volgende factoren kunnen bedragen aan verzuring van het lichaam:

  • Slechte voeding;
  • Stress;
  • Genotsmiddelen;
  • Medicijnen;
  • Milieuverontreiniging.

Belang van ontzuren

Verzuring van het lichaam brengt lichamelijke ongemakken. Het is daarom noodzakelijk om uw lichaam te ontzuren en te reinigen. Zo voorkomt u eventuele problemen en blijft u in goede gezondheid. Als specialist in paramedische geneeskunde helpt Zonnevlecht u graag. Wij staan voor u klaar met betrekking tot ontzurende producten, natuurvoeding, diverse therapieën- en cursussen.

Ontzuren thee

Ontzuren thee met P. Jentschura

Ontzuren thee met het Driestappenplan van P. Jentschura. Meer lezen over onze ontzurende thee?

Ontzuren thee

Uw wilt graag die heerlijke biologisch / ecologische thee bestellen die ook nog goed is voor uw gezondheid? U wilt graag uw zuurgraad weer in evenwicht brengen? Het verbeteren van uw levensstijl is een missie geworden? Het drinken van water is het allerbelangrijkste onderdeel van een gezonde levensstijl. Uw afvalstoffen kunnen hierdoor worden afgevoerd en uw pH waarde blijft op een gezond peil. Toch is het voor veel mensen moeilijk om voldoende water te drinken. Daarom is het beginnen met drinken van deze ontzuringsthee een goede eerste stap naar gezondheid!

Wilt u graag uw lichaam reinigen met ontzuringsthee?

Voelt u zich de laatste tijd wat minder vitaal? Zorgt u wel goed voor uzelf en uw lichaam? Een gezond lichaam is een groot goed en voorkomt dat u maandelijks naar de huisarts moet met vage klachten. Het lichaam is een perfect werkende fabriek die gebaat is bij water en de juiste voeding. Indien men roofbouw pleegt op het lichaam door veel frisdrank te drinken in plaats van water, wordt de lever vaak overbelast. De afvalstoffen kunnen niet allemaal worden afgevoerd via de nieren en bouwen zich op. Het lichaam zal u hiervoor waarschuwen doordat de urine donkerder gaat kleuren en sterker gaat ruiken.

Dat is het signaal dat afvalstoffen niet meer correct worden afgevoerd en u in actie moet komen. Op den duur zorgt dit ervoor dat uw lichaam niet meer kan herstellen en dat de huishouding in een toxische staat verkeert. Het is nu tijd om het lichaam, in het bijzonder de lever, te gaan ontzuren door middel van ontzuren thee. Hoe langer u wacht, hoe meer  allerlei klachten gecreëerd worden. Daardoor wordt de oorzaak minder duidelijk zichtbaar. Daarom is reiniging van uw lichaam heel belangrijk voor een goede gezondheid. Lees verder waarom deze ontzuringsthee van P. Jentschura het perfecte begin is van deze missie! 

Welke ontzuringsthee wilt u gaan gebruiken?

P.Jentschura heeft een heerlijke thee ontwikkelt en heet 7×7 kruidenthee. Deze ontzuringsthee is een effectieve slakkenoplosser en bestaat uit 49 kruiden. Kijk op de website uit welke kruiden deze thee is samengesteld. Wanneer de thee is afgekoeld kunt u de thee ook drinken als frisdrank. De 7×7 thee is onderdeel van een driestappenplan. In drie stappen kunt u het lichaam helpen om weer de juiste pH waarde te creeëren. Wat is het driestappenplan en wat houdt het in?

  • Reiniging: Door het gebruik van 7×7 KruidenThee worden de afvalstoffen in uw lichaam losgeweekt. Hierdoor komen de afvalstoffen vrij zodat ze het lichaam kunnen verlaten.
  • Neutraliseren: Wurzelkraft. Uw lichaam gaat door het reinigingsproces. De plantaardige vitaalstoffen binden de afvalstoffen waarna deze worden uitgescheiden.
  • Uitscheiden: MeineBase badzout; Door een voetbad te nemen met dit zout activeert u het lichaam om via de huid de afvalstoffen te verwijderen.

Wilt u meer weten over deze ontzuren thee?

Wilt u meer informatie over onze producten of een passend advies voor uw situatie/lichaam met ontzuren thee? Neem contact met ons op via info@zonnevlecht.nl of 0413-478726. Ook kunt u onze Facebookpagina volgen voor meer informatie. Ontzurende thee kunt u direct in onze webshop bestellen!

Scroll naar boven