Ontzuringsproducten

Ontzuren van het lichaam wordt bevorderd door producten van P.Jentschura. Deze ontzuringsproducten zorgen voor een betere reiniging van het lichaam.

Ontzuren met P.Jentschura Wurzelkraft

WurzelKraft Bio

WurzelKraft Bio is plantaardige voeding in de vorm van een fijn granulaatpoeder met vruchten, bijenpollen, kruiden en groenten. Wurzelkraft is een goede bron van mineralen, spoorelementen, enzymen en essentiële aminozuren. De elektrolyten in de WurzelKraft van de ontzuringsproducten van P.Jentschura zorgen ervoor dat de belangrijke mineraaldepots (denk aan u haren/nagels/huid/gewrichten) in uw lichaam aangevuld worden. De mineralen binden de afvalstoffen en zuren in ons lichaam beter aan elkaar, waardoor deze sneller uw lichaam verlaten. Dit bevordert het ontzuren van uw lichaam. Verder stimuleert Wurzelkraft uw darm- en nierfuncties.

Ontzuren met P.Jentschura Meinebase

MeineBase Badzout

MeineBase Badzout heeft een osmotische werking. Dit helpt de huid te ontzuren. Door de pH waarde van 8,5 worden de zuren en gifstoffen van uw lichaam via de huid uitgescheiden. Daarnaast stimuleert het basisch mineraalzout het zelfvettende vermogen van uw huid tijdens het baden, waardoor uw huid heel zacht aan voelt. Het zout is zowel geschikt voor lig- als voetbaden. Het badzout zit vol met mineralen en 8 fijngemalen edelstenen, die goed voor uw lichaam en geest zijn. MeineBase Badzout is naast ontzuren goed te gebruiken voor massages, tandverzorging, scrubbehandelingen, neusspoelingen en stoombaden.

Ontzuren met P.Jentschura 7x7 Kruidenthee

7×7 KruidenThee

7×7 kruidenthee bestaat uit 49 verschillende kruidensoorten waaronder kruiden, zaden, specerijen, wortels en bloesems. Deze kruidensoorten zorgen voor een continue reiniging van het lichaam. 7×7 kruidenthee is zeer gezond voor uw lichaam. Tevens is een bijkomend voordeel dat de smaak en de geur van de thee erg lekker is. Ontzuringsthee is een aanrader voor iedere liefhebber van thee.

P. Jentschura AbraCaDabr

AbraCaDabra

AbraCaDabra is een veganistisch cosmeticapoeder op basis van geselecteerde huidverzorgende en huidbeschermende gemalen planten alsmede energierijke natuurlijke mineralen die basen vormen. Een essentieel bestanddeel van AbraCaDabra is het poeder van wittekoolbladeren. De waardevolle mineralen en het natriumbicarbonaat hebben onder andere neutraliserende eigenschappen en kunnen schadelijke stoffen absorberen.

SkalPuro

SkalPuro Basische hoofdhuidgel

SkalPuro levert met een basische pH-waarde van 8 – 8,5 een ideale bijdrage aan een dieptereiniging van de hoofdhuid. De innovatieve hoofdhuidgel is ideaal bij jeukende, schilferige hoofdhuid of bij haaruitval. De gel verleent het haar meer vitaliteit en energie. Uitgelezen kruidenextracten – waaronder brandnetel- en berkenbast-extract – ondersteunen de doorbloeding van de hoofdhuid, zorgen voor de afvoer van opgeloste stoffen en geven het haar aanzienlijk meer elasticiteit en volume. De haarwortels worden gereinigd en gerevitaliseerd. Dit zorgt voor een optimale verzorging van de huid met voedingsstoffen en bevordert de natuurlijke haargroei. Voor een krachtige en geregenereerde haarbodem.

Ontzuringsproducten BasenSchauer Douchegel

BasenSchauer basische douchegel

Basische douchegel met mineralen, kruidenextracten en kamfer. BasenSchauer staat met een pH-waarde van 7,5 voor een harmoniserende en revitaliserende verfrissing van het gehele lichaam. Hydraterende Aloë Vera, natuurlijke mineralen en etherische oliën voeden de huid intensief en ondersteunen ze in haar functie.

Ontzuringsproducten MiraVera

MiraVera

MiraVera is verrijkt met hoogzuivere zuurstof en 21 etherische oliën en zorgt voor een buitengewoon aangenaam gevoel op de huid. Hoogwaardige ylang-ylangolie verzorgt de huid en maakt ze soepel en zacht. Naast tijmolie, dat niet alleen een positief effect op de doorbloeding heeft, maar over uitstekende reinigende eigenschappen beschikt, heeft de citroenachtig ruikende bergamotolie een vitaliserend effect. MiraVera ondersteunt de huid actief in het regeneratieproces en harmoniseert de huidstofwisseling. Het verzorgt en kalmeert rode en gestreste huidgedeelten. Het innovatieve zuurstofproduct verfijnt het huidbeeld en optimaliseert de elasticiteit – voor een mooie huid in het gezicht, hals, decolleté en borst.

3x3 Haartonicum

3×3 Haartonicum

Door verzuring in uw lichaam, kan kaalheid optreden. U kunt kaalheid tegengaan met 3×3 Haarwater van P Jentschura. Door uw hoofdhuid van vele belangrijke voedingsstoffen te voorzien, krijgen uw haren de voeding die zij nodig hebben.

AlkaWear basische functionele kleding

AlkaWear basische functionele kleding

Onder functionele kleding van Alkawear vallen verschillende producten. De basische OkselPads zorgen ervoor dat uw lichaam op natuurlijke wijze zweet afscheidt, zonder dat uw omgeving iets van vervelende geuren merkt. De basische hals- en voorhoofdwikkel helpt tegen klachten zoals hoofdpijn, haaruitval en nekklachten. Het is zowel tijdens het liggen als tijdens het bewegen te gebruiken. Om optimaal gebruik te kunnen maken van reinigings- en herstelkuren kunt u de basische lichaamswikkel gebruiken. De lichaamswikkel helpt u ontspannen, wat helpt bij rug-, buik- en menstruatieklachten. Om uw huid optimaal te ondersteunen kunt u de Basische Overjas van Alkawear dragen. Dit is vooral een aanrader voor mensen die geen langdurige basische baden kunnen nemen.

Darmspoeling (klysma set)

Darmspoeling (klysma set)

Het belangrijkste orgaan voor ontzuring is de darm. De darm scheidt veel stofwisselingsproducten en gifstoffen af. Problemen, als een opgeblazen gevoel en verstoppingen, zijn dan ook vaak een gevolg van verzuring in de darm. Door uw darm te reinigen van restafzettingen kan uw lichaam zichzelf beter ontzuren.

Aqualine

Aqualine

Nederlandse drinkwaterbedrijven kunnen het grootste deel van de vervuiling uit het water filteren. Daarmee doen we het in Nederland erg goed in vergelijking met andere landen. Ze kunnen echter niet alles uit het water halen. Er blijven nog steeds kleine hoeveelheden achter. Denk hierbij aan medicijn- en hormoonresten, chemicaliën, pesticiden, lood, microplastics, PFAS en bijvoorbeeld de stoffen die bij het GenX proces gebruikt worden. Daarom een Aqualine waterfilter.

Borstel assortiment

Borstel assortiment

Om de reiniging van uw lichaam verder te helpen kunt u uw huid borstelen met het borstelassortiment van P.Jentschura. Naast een reinigende werking voor uw huid en nagels zorgt het borstelen voor fris gevoel. Door ‘s ochtends uw lichaam te borstelen begint u uw dag goed, en zal u uw dag positief beginnen!

Ontzuringsproducten van P.Jentschura

Ontzuren en ontslakken met P. Jentschura ontzuringsproducten en dieet. Ontzuren bevordert de gezondheid van uw lichaam.

Scroll naar boven