Ontzuring met het 3 Stappenplan van P.Jentschura

Door ontzuring van het lichaam lossen mineralen de zuren in het lichaam beter op. Deze zuren bevinden zich over het hele lichaam: huid, gebit, haren en skelet. Naarmate u ouder wordt, treedt verzuring steeds meer op. Deze verzuring wordt ook naarmate de jaren vorderen erger. Het is dan belangrijk dat men zich ontzuurt door het lichaam te reinigen. Maar waardoor ontstaat het? Verzuring wordt door voeding, straling en stress veroorzaakt. Laat u daarom direct helpen door Ontzuren.nl! Ontzuring vermindert en verhelpt de lichamelijke klachten die door verzuring komen en ontstaan.

Ontzuring lichaam

Ontzuring als stap naar een betere gezondheid

Door te ontzuren gaat u het zuur-base evenwicht herstellen van het lichaam. Dit doet u door de teveel aanwezige zuurresten in het lichaam te neutraliseren, af te breken, op te lossen en af te voeren. Daarnaast biedt ontzuren het dagelijkse basische tegenwicht waardoor het lichaam wordt beschermd tegen verzuring en de bijhorende gezondheidsklachten. Ontzuren zorgt ervoor dat u zich beter in uw lichaam voelt, energieker en vooral gezonder voelt.

Waarom is ontzuring zo belangrijk?

Om verzuring tegen te gaan is het noodzakelijk om het lichaam te Ontzuren. Ontzuring kunt u op verschillende manieren doen.

Beperk verzurende factoren! Het is aan te raden om de factoren die het lichaam sterk verzuren, zoals roken en stress, medicijnen, overbelasting van het lichaam en schadelijke straling zoveel mogelijk te vermijden of te beperken.
Beperk de inname van verzurende voeding en dranken. Denken hierbij aan voedsel dat bestaat uit dierlijke eiwitten, suikers, koolzuurhoudende frisdranken, alcohol, koffie etc.

Eet daarentegen meer basisch (is ontzurend) voedsel zoals groentes, aardappelen, noten enz. Helaas is het in de huidige maatschappij nauwelijks meer mogelijk om alle bovenstaande factoren te beperken of te vermijden. Een hoop ongezonde dingen maken het leven juist voor veel mensen aangenaam.

ontzuring met 7x7 thee

Drink 7×7 KruidenThee van P.Jentschura

Sinds de oudheid drinkt men al kruidenthee om het lichaam te zuiveren. Kruiden bezitten basische stoffen die gebonden zuren kunnen afbreken. Voor een goede ontzuring is het belangrijk om een grote diversiteit aan kruiden te gebruiken om een zo breed mogelijke ontbindende werking te hebben.

Daarom helpt een uitgebreide  kruidenvariatie in de vorm van 7×7 kruidenthee zo goed om vloeibare zuren uit het lichaam af te voeren. P. Jentschura 7×7 KruidenThee is samengesteld uit 49 verschillende kruidensoorten die het lichaam helpen om dagelijks te ontzuren.

ontzuring met 7x7 kruidenthee

Voor wie is ontzuren  geschikt?                     

U hoeft geen gezondheidsklachten te ervaren om ontzuringsproducten van P.Jentschura te gebruiken. Ben en blijf gezond door de ontzuringsprodcuten van P.Jentschura in uw dagelijkse routine op te nemen.

Wilt u meer weten over ontzuring van uw lichaam? Laat u verrassen door de helende krachten van ontzuren. Samen zorgen we ervoor dat u uzelf weer helemaal goed in uw vel voelt. Ontzuren.nl is een initiatief van Zonnevlecht, hét centrum van paramedische geneeskunde.

Scroll naar boven