Ontzuren bij artrose

Meer weten neem snel contact op

Artrose is een ontsteking of aandoening van de gewrichten in het lichaam. Veel mensen ervaren deze ontsteking of aandoening aan de handen, knieën en andere gewrichten die men vaak gebruikt. Dat komt doordat het kraakbeen in de gewrichten onderhevig is aan slijtage. Bewegen wordt pijnlijk en dat veroorzaakt vaak een domino-effect. Eén van de belangrijkste oorzaken van artrose is een verzuurd lichaam: het lichaam is niet meer in staat om haar eigen afvalstoffen af te scheiden en ontstaat er een ophoping van de afvalstoffen. Deze giftige stoffen veroorzaken veel lichamelijk ongemak of erger en artrose kan ook een gevolg zijn. Een alternatieve manier om artrose te behandelen, is het ontzuren van het lichaam.

Wat kunnen oorzaken zijn van artrose

Naast een aangeboren aandoening kan ook een ongezonde levensstijl de oorzaak zijn van artrose. Bewerkt voedsel en frisdranken of alcohol kunnen uw lichaam langzaam vergiftigen. Wanneer men voldoende water drinkt kunnen deze afvalstoffen het lichaam echter verlaten. Helaas doen veel mensen dat niet voldoende, en daardoor kan het lichaam gaan verzuren. Het lichaam kan de afvalstoffen niet meer afvoeren en slaat ze op. Dit is vaak een proces dat te laat wordt gesignaleerd waardoor de klachten groter worden. Er ontstaat een disbalans in het zuur-base evenwicht en dit veroorzaakt klachten zoals:

  • Hoofdpijn;
  • Huidproblemen;
  • Artrose;
  • Krampen in de spieren;
  • Slaap en concentratieproblemen.
Ontzuren bij artrose

Hoe werkt ontzuren bij artrose

Allereerst is het belangrijk om te weten of de pH-waarde van het lichaam afwijkt. Hiervoor kunt u bij Zonnevlecht een gratis pH-waarde test uitvoeren. Wanneer u de werkelijke waarde weet van de pH-waarde weet u ook welke behandeling voor u het best is. Zonnevlecht kan u hierin bijstaan en adviseren. De behandeling met de producten van P. Jentschura is effectief doordat ze speciaal zijn ontwikkeld om de giftige opgeslagen afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. Dit proces noemen we ook wel ontzuren. Het driestappenplan van P. Jentschura werkt als volgt:

  • Reiniging;
  • Neutralisering;
  • Uitscheiding.

Reiniging: De heilzame kruiden in het mengsel van de 7×7 kruidenthee van dit merk, ondersteunen uw lichaam bij het losweken van de afvalstoffen.

Neutralisering: Doordat het lichaam nu de afvalstoffen heeft losgeweekt zorgt Wurzelkraft dat deze vitale werkzame stoffen zich verbinden en worden uitgescheiden.

Uitscheiding: de uitscheiding van afvalstoffen kan ook via de huid plaatsvinden. Hiervoor kunt u MeineBase badzout gebruiken tijdens uw badroutine.

Bovenstaand driestappenplan is een behandelmethode waar veel artrose patiënten bij gebaat zijn. Ons voedingscentrum is gespecialiseerd in deze behandelmethode en zal u bijstaan op weg naar een gezond lichaam.

Wilt u hulp bij het ontzuren bij artrose?

Wacht dan niet langer met het aanpakken van deze pijnlijke aandoening. Het gebruiken van een pijnstiller is niet meer dan gevolgbestrijding, en zal de oorzaak van het probleem niet aanpakken. Laat u snel testen zodat u weet of uw lichaam aan het verzuren is! Uw lichaam is namelijk niet meer in balans bij een afwijkende pH-waarde. Via onze zuur-base-check-2 ziet u snel wat de waarde behoort te zijn. Onze voedingsconsulente zal u verder ondersteunen aan de hand van de uitslag.

Via ons contactformulier kunt u uw hulpvraag kenbaar maken, of vragen om de informatie die u nodig heeft. Wilt u liever mailen? Stuur dan een e-mail naar: info@zonnevlecht.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij helpen u graag met het herwinnen van uw gezondheid!

Ontzuren bij artrose
Ontzuren bij artrose

Wat te doen bij beginnende artrose?

Neem altijd eerst contact met uw huisarts op voor u begint met ontzuren bij artrose. Artrose is een aandoening van je gewrichten. In je gewrichten wordt de kwaliteit van je kraakbeen steeds minder, je gewricht raakt soms ontstoken en het bot bij het gewricht verandert. Bij artrose heb je last van pijn, stijfheid en moeite met bewegen. Artrose is de meest voorkomende reumatische aandoening aan het bewegingsapparaat. Bijna 1,5  miljoen mensen in Nederland hebben artrose. Zij hebben daar dagelijks veel last van. Ontzuren bij Artrose helpt. Dit betekent eet gezonde voeding.

Scroll naar boven